BARBEINTQ

BARBECUE RESTAURANT

ÅPNINGSTIDER

Tirs - Lør: 15:00 - 21:00
Søndag: 15:00 - 20:00

MENU

BBQ

BURGERS

Tex Mex

DESSERT

BBQ I NYHAVNA

Magnus Gjervan og Hans Petter Haugen lager Barbecue, mat som tilberedes i vedfyrte smokere med indirekte varme og røyk over en lang tidsperiode på 10-12 timer. I smokerne lages det veganske, vegetariske, fiske- og kjøttretter. Dette er med andre ord ikke grillmat og onkels tørre koteletter. Begge har lang erfaring fra flere av byens gode restaurant og hotellkjøkken. Fellesnevner er forkjærlighet for røff mat som en kanskje ikke rødmer av ved første øyekast men som er makset på smak og «mouthfeel».

Barbecue er mat som tilberedes i vedfyrte smokere med indirekte varme og røyk over en lang tidsperiode på 10-12 timer.
I smokerne våre lages det skikkelig Texas BBQ av brisket, spareribs,
hjemmelagde pølser og masse digge sides.

Se omtale i Adressa!